Enterijer apartmana

Apartman 2

U osnovi jednostavan, ali istovremeno vrlo upečatljiv prostor sa snažnim karakterom, čiji se vizuelni identitet zasniva na snažnim kontrastima , prvenstveno u teksturama I toplinimaterijala.

Ideja arhitekte u funkcionalnoj organizaciji i dizajnu enterijera ovog tipa apartmana je da prateći savremene trendove u enterijeru osmisli tip opremanja koga krase svedenost i sofisticiranost koja je uspešno usklađena sa prirodnim ambijentom.

Kombinacija materijala punog drveta,furnira i medijapana, koja se oslikava i na zidovima korišćenjem furnira I tapeta akcentuje određene stilske detalje kroz element (šaru) kao simbol objekta. Jedinstveni komadi nameštaja koji prate arhitekturu prostora, stvorena je skladna celina kojoj nije potrebna dodatna dekoracija.Velike prozorske površine istovremeno odaju utisakuvođenja prirode uenterijer. Bilo da se nalazite u dnevnoj ili noćnoj zoni apartmana, sama upotreba prvoklasnih materijala i savremene tehnologije prilikom gradnje,uz pažljivo odabrane detalje,učiniće da vaš ambijent odiše luksuzom čime je arhitekta naglasio temu ovakvog tipa apartmana.

Slike apartmana 2

Skica apartmana 2

Call Now Button