Zašto kupiti od nas?

Ko smo mi?

Vila Borova je opšteprihvaćen prepoznatljiv brend na Zlatiboru koji traje već dve decenije a koja dosadašnje poslovanje bazira preko sopstvene turističke agencije sa takođe dve decenije iskustva i rada. Naš najveći potencijal leži u dugogodišnjem iskustvu u poslovanju i praćenju kako su se turizam i potrebe gostiju menjali kroz vreme. Prilikom kreiranja strategije i planova za budući hotel, najveći oslonac je stručnost tima koji je deo lokalne zajednice spremne da oslušne sve želje i potrebe budućih korisnika.

Kroz simbiozu agencija i smeštajnih kapaciteta, dugogodišnja iskustva su bila od neprocenjivog značaja jer smo samo na taj način mogli da ostvarimo viši cilj a to su potrebe i želje naših korisnika. Naš idejni projekat je baziran na temeljima vrsnog poznavanja lokalnog podneblja, dugogodišnje tradicije i iskustva naših zaposlenih. Tradicionalno se bavimo izdavanjem apartmana što nam je pružilo da iz prve ruke dobijemo odgovore na pitanja koji su zahtevi naših budućih korisnika.

Vila Borova kao jedan od vodećih predstavnika turističkog potencijala Zlatibora, u skladu sa potrebama svojih korisnika, ubrzo ostvaruje sopstvenu viziju izgradnje savremenog hotelskog prostora po najvišim standardima. Naš moto je da izađemo izvan okvira očekivanog i svoja dosadašnja iskustva implementiramo u objekat savršene organizacije i funkcionalnosti. Hotel sa apartmanima, projektovan je tako da na najbolji način iskoristi prednosti lokacije na Zlatiboru i i da napravi ravnotež između savremene arhitekture i zelenih površina. Savremen koncept hotela pruža osećaj privatnosti i udobnosti, veliku osvetljenost i izbor vrhunskih materijala gradnje i završne obrade.

Autentična i najpoželjnija lokacija na Zlatiboru je mesto našeg budućeg hotela. Prilika da osetite vrhunski životni stil, svu udobnost i mir koji su utkani u savremen prostor.

Jer sve što želite od odmora jeste da dobijete najviše.

Call Now Button